Bulwijn.nl Bulwijn.nl English: Bulwine.com Bulwine.com

Meningen van klanten

 

Wij hechten veel waarde aan hoe u onze website en service beoordeelt. Wij verzoeken u daarom vriendelijk een review achter te laten om uw ervaring met ons te delen. Alle reviews, positieve, negatieve of andere zijn gelijk zichtbaar.

Reviews van de geproefde wijnen of andere producten worden ook enorm gewaardeerd. Die kunt u bespreken onder de tab “Beoordelingen” bij elk product op de website. Zo helpt u ook anderen om een objectieve mening te vormen en nog beter de juiste keuze te maken.

4.9/5 gebaseerd op 56 reviews

Auke geschreven op 21-02-2024

Uitstekende service en duidelijke communicatie. Daarbij ook vriendelijk te woord gestaan. De wijnen vallen zeer in de smaak.

Remy geschreven op 07-12-2023

Wat een top service! Ik was weer 's laat met bestellen en belde mijn order na. Uitermate vriendelijk te woord gestaan met de belofte dat de bestelling op tijd binnen zou zijn! Komen ze toch gewoon ff brengen!!! Wow, top!

Boriana Petkova geschreven op 18-08-2023

Op de wijn festival op de Lange Voorhout een heerlijke Melnik 55 geproefd en dus bij aankomst meteen online gezocht. Bulwijn kwam als beste uit de selectie, dus een doosje besteld, die snel werd geleverd. Uitstekende communicatie m.b.t. de levering, goede prijs en uiteraard een heerlijke wijn. Aanrader!

Liesbeth geschreven op 28-01-2023

Op een wijnproeverij deze Bulgaarse wijnen geproefd, verrassende wijnen, heerlijke chardonnay en rosé, maar ook mooie rode wijn, service top, mijn favoriete rosé is de craftman, niet te droog, heerlijk!!!

Andy geschreven op 02-12-2022

Used this website to source some Starosel wines after tasting them in BG. Very satisfied. Their wine selection is great - and not just Starosel. Delivery very fast (next day!).

Ton geschreven op 05-05-2022

Nadat wij een zeer interessante en succesvolle wijnproeverij bij ons thuis hadden meegemaakt onder leiding van Rosi, hebben wij een bestelling geplaatst bij Bulwijn. De kwaliteit van deze wijnen, die voor de wijnproeverij door Bulwijn waren geslecteerd, is werkelijk heel goed en dat voor een redelijke prijs. Dit is voor herhaling vatbaar! Ook de door Bulwijn geleverde service is uitstekend.

Guido geschreven op 26-08-2021

Delivery in time and good package. The BG wines, especially the autochtons grapes, are an interesting discovery with a good quality level.
Ciao from Italy

Jana& Nicolas geschreven op 11-08-2021

Happy to have found bulwijn.nl (bulwine.com) !!! What a great selection of BG wines and really from top brands (Orbelia, Uniquato, etc), we order regularly and also refer friends! Thanks for making drinking good wine from home possible abroad too :-)

Gerard Penning geschreven op 23-06-2021

Na twee jaar en 30 verschillende wijnen van Bulwijn is het goed om te melden dat dit een heel bijzondere beleving is. Wijnen met karakter, wit zowel als rood, die steeds weer blijven verrassen. Dat komt ook door de bijzondere druivenrassen die gebruikt worden. Het is duidelijk dat de Bulgaarse wijnboeren de techniek volledig beheersen. De kwaliteit is constant en absoluut zijn prijs waard. Laat het je smaken, zou ik zeggen....

Latchezar Jordanov geschreven op 04-06-2021

Great wine and best support!
We know this wine, its lovely. You are now the only seller, who we could order and buy at and we enjoed best service!
Thank you very much!

Producten 1 to 10 uit 57 (6 pagina's)
BETAALMETHODEN
SNEL EN VEILIG THUISBEZORGD
Verzending door heel Europa en het Verenigd Koninkrijk | Wijn uit Bulgarije | Bulwijn.be
 
OVERAL IN DE EU EN HET VK
 
WIN A HOLIDAY

 Pamporovo, Bulgaria


Tulip Aparts Pamporovo
Heet u van harte welkom!

Meer info here ...
  

NIEUW

Likeuren Bouquet | Bulwijn.be


Likeuren. Authentieke smaken.
Voor uw cocktails en desserten.

Meer info hier ...

Low Intervention Wines

Low Intervention Wines | By Zagreus Winery


Low Intervention Wines
By Zagreus Winery


Meer info ...

Uitverkoop | Bulwijn.be | Verrassend lekkere wijnen uit Bulgarije!

UITVERKOOP
Actueel
In de Top nominaties voor Wijn van het Jaar, 34e Proefschrift Wijnconcours 2022

Maandag 19 september werden tijdens Gastvrij Rotterdam de winnaars van de najaarseditie van het 34e Proefschrift Wijnconcours bekend gemaakt. Twee wijnen uit Bulgarije uitblonken weer qua inzetbaarheid, karakter en prijs-kwaliteitsverhouding en bereikten de finale als top nominaties voor Wijn van het jaar.

...
Plovdiv, Bulgarije: De Beste Bestemmingen in Europa 2022 - 4de plaats. 1ste plaats in Wijn, Cultuur en Romantiek

Plovdiv behaalt de 4e plaats in de ranking 'De Beste Bestemmingen in Europa 2022' en staat op de 1e plaats in 3 andere categorieën. De stad staat op de eerste plaats in de categorieën 'De Beste Wijnbestemmingen in Europa', 'De Beste Culturele Bestemmingen in Europa' en 'De Beste Romantische Bestemmingen in Europa'.

...
Bulgarian Wine Celebrates International Mavrud Day

Dedicated to one of the oldest and most distinctive Bulgarian grape varieties, the International Mavrud Day aims to introduce you to the world of Bulgarian wine, particularly from Mavrud, and pique your interest in and admiration for Bulgaria's viticulture and winemaking. It also aims to emphasize the remarkable harmony between tradition and innovation that drives modern Bulgarian winemaking, as well as showcase the quality and stylistic diversity of Bulgarian wines.

...
Bulwijn gaat verder ...

The Wine Routes of Bulgaria | Wijnen uit Bulgarije | Bulwijn.be

Copyright ©2024 Bulwijn.be
Created by Be Easy Web Design