Bulwijn.nl Bulwijn.nl English: Bulwine.com Bulwine.com
OVERAL IN EUROPA
snel en veilig thuisbezorgd

Meningen van klanten

 

Wij hechten veel waarde aan hoe u onze website en service beoordeelt. Wij verzoeken u daarom vriendelijk een review achter te laten om uw ervaring met ons te delen. Alle reviews, positieve, negatieve of andere zijn gelijk zichtbaar.

Reviews van de geproefde wijnen of andere producten worden ook enorm gewaardeerd. Die kunt u bespreken onder de tab “Beoordelingen” bij elk product op de website. Zo helpt u ook anderen om een objectieve mening te vormen en nog beter de juiste keuze te maken.

4.9/5 gebaseerd op 43 reviews

Gerard Penning geschreven op 16-12-2020

Wat een fantastische wijnen worden er in Bulgarije geproduceerd. Zowel de witte als rode wijnen zijn smaakvol, goed uitgerijpt en bovengemiddeld van kwaliteit. De customer service en bezorging is betrouwbaar, zorgvuldig en snel. Bulwijn.nl is een aanrader!

Gilbert geschreven op 12-12-2020

Snelle levering, veilig verpakt, lekkere wijn.

Panajot Ralev geschreven op 10-12-2020

Geweldige wijnen van een warm land, snelle levering, zeker aanrader!!!

Groeten van een tevreden klant.

fam. van Berk geschreven op 26-11-2020

Geweldig! Bulwijn is zeker een aanrader - eerste klasse wijnen en snelle bezorging.

Marc Braes geschreven op 09-09-2020

Soms is een review schrijven.
Een snelle perfecte service. Meer moet dat niet zijn. Bedankt.

Tim geschreven op 09-09-2020

Exceptional service and support and great BG wine selection especially Mavrud's. Starosel 2018 is our favourite and is also exceptional VFM. Have only been let down on UK side by a well known carrier causing delays, but customer service team have been relentless and worked wonders to try and overcome this.

Bob geschreven op 30-08-2020

Just introduced 8 neighbours to Bulgarian wine (we are at 'B' in our new wine tasting group) through your excellent service. Ordering was easy. Delivery was really quick and efficient to UK. Wines were a revelation, particularly the whites! Thank you - I'm sure you will have some new customers.

Mikhail geschreven op 15-08-2020

So happy to have discovered this website. A fantastic selection of Bulgarian Mavruds at fantastic prices and really low shipping fees - even for the UK. Really impressed and going to order again in the future.

Christopher Wright geschreven op 10-08-2020

Fantastic wines, great customer service.
After placing my first I have been extremely impressed. Shipping costs are very reasonable and efficient. Wines well packed and what a great selection.
Highly recommended.

Anja geschreven op 05-06-2020

Wij hebben Lovico Muscat besteld. Een heerlijke frisse en fruitige wijn voor een prima prijs. Prima service en snelle bezorging!

Producten 1 to 10 uit 44 (5 pagina's)
BETAALMETHODEN
NIEUWE VERLAAGDE TARIEVEN
 
 BE & NL & DE
≥ 12 flessen - gratis thuisbezorgd
*proefpakketten beschouwd als 1 fles
Actueel
Vinica Mavrud BIO - Officieel De Beste Wijn van een autochtone druif uit Bulgarije ...

Onze Vinica Mavrud BIO is opnieuw goed beoordeeld door DiVino: 
 - 3e plaats van de TOP 50 Bulgaarse wijnen voor 2019;
 - De BESTE wijn van een autochtone druif.

"De meest herkenbare Bulgaarse wijn in stijl, concept en smaakprofiel ..."

...
Plovdiv in Bulgarije - Europese Culturele Hoofdstad 2019

Plovdiv is de eerste Bulgaarse stad die zich Culturele hoofdstad van Europa mag noemen. De prachtige Bulgaarse stad Plovdiv is tevens een van de oudste van Europa. De slogan van de stad is 'Antiek en eeuwig'. Gelegen in het zuidoosten van Bulgarije is Plovdiv een belangrijk bestuurlijk, industrieel en cultureel centrum, met verschillende universiteiten, diverse hogescholen, instituten en musea, maar ook de geboorteplaats van veel grootse wijnen.

...
Bulwijn gaat verder ...

Copyright ©2021 Bulwijn.be
Created by Be Easy Web Design