Bulgaarse wijnen - Recensies The Wine & Food Association
The Wine & Food Association is uitgever van de Nederlandse editie van de internationale restaurant- en hotelgids GaultMillau, het wijntijdschrift Proefschrift, De ProefKrant en het naslagwerk met de allerbeste verkrijgbare wijnen Jaargids Wijn. Daarnaast is de organisatie verantwoordelijk voor de jaarlijkse productie van Wine Professional in de Amsterdam RAI. Dit is de meest toonaangevende vakbeurs op het gebied van kwaliteitswijnen & fine food in de Benelux. Tevens is The Wine & Food Association organisator van diverse toonaangevende competities zoals de Verkiezing van de Wijn van het Jaar (Proefschrift Wijnconcours), Proefschrift Nationale Huiswijncompetitie, (regionale) evenementen, proeverijen en bijeenkomsten, al dan niet in samenwerking met buitenlandse producenten of in opdracht/ uitnodiging van het (inter)nationale bedrijfsleven.
VINICA MAVRUD BIO ZAGREUS 2013
/van gedroogde druiven/
8+
Mavrud, biologisch, druiven drogen 2 maanden in de buitenlucht, 12 maanden rijping in nieuw Bulgaars eikenhout; heel veel kleur, donkere fruittonen, mooie zuren, goed sap, opwekkend, fraîcheur, goed versmolten, kruidige onderlaag, hout is goed opgenomen, veel lengte ...
VINICA Mavrud BIO /van gedroogde druiven/ ...
NOBLE Mavrud Natural Sweetness 2012
8
Mavrud; donkerrood uiterlijk, geurwaaier van rozijnen en krenten, goed sap, mooie zuren, doordrinkbaar, kruidige onderlaag, mooie concentratie, goed samengesteld, puur en schoon, veel lengte ...
NOBLE Mavrud Natural Sweetness ...
8+
Dimyat, biologisch geteeld; lichtgeel uiterlijk, fijne geur, wit tropisch fruit, strak en rijp, goede fraîcheur, mooie concentratie, opwekkend door citruszuren, schoon van smaak, veel lengte met bittertje op het einde ...